Hvilken størrelse skal du vælge

Mange spørger hvilket af vores størrelser på glamping telte der passer til dem. I denne artikel vil vi forsøge at give dig nogle gode tommelfingerregler at følge.

Er du på jagt efter om glampingtelte er det rigtige valg for dig, har vi her listet fordele og ulemper.

Et glampingtelt kan bruges til mange forskellige ting, og af familier i alle størrelser. Men det er også disse to faktorer, der er afgørende for hvilken størrelse der er den rigtige for dig.

Vi har fire forskellige størrelser fra 3-6 meter i diameter, hvor der kan sove fra fire til 14 personer på liggeunderlag, og fra to til otte på luftmadrasser.

Small

Vores Small model er perfekt til par og små familier, der primært skal bruge teltet til overnatning og ikke planlægger at indrette teltet med møbler. Den relativ lave vægt (stadig tungt i sammenligning med et almindeligt campingtelt) gør også at teltet egner sig godt til at tage med på tur. 

Small - Madressen er 115x190

Medium

Hvis du ønsker at indrette dit glampingtelt i haven mere permanent med møbler, en komfortabel madras og måske en smule opbevaring, anbefaler vi at du vælger et medium.

I vores medium telte, der er fire meter i diameter, har du to meter fra midterstangen til teltdugen. Indregn en smule luft på begge sider, og du kan nemt få plads til en dobbeltmadras på hver side af midterstangen. Eller nøjes med en enkelt madras, og udfyld den anden halvdel af teltet med hyggelige puder, tæpper og møbler.

Medium modellen er den perfekte størrelse til dig der ønsker at skabe et hverdags frirum direkte i din baghave.

Medium - Sengen er 140x200

Large

Ønsker du at madrassen skal pege mod midterstangen, og give dig flere muligheder for at lege med indretningen, er en størrelse Large måske det rigtige for dig.

Her kan du få plads til det meste. En god stor seng eller madras. Et lille hyggeligt indrettet læsehjørne, eller måske endda et par komfortable stole og et TV. Med vores Large telt, er der masser af muligheder for overnatning med hele familien, da det uden problemer huser tre dobbeltmadrasser.

En large model er tung, og regner du med at skulle have teltet med på tur, bliver det for tungt for de fleste. Her anbefaler vi i stedet en medium, der stadig har masser af plads til indretning og madrasser.

Large - Sengen er 140x200

XL

Vores XL model giver dig utroligt meget plads. De fleste bliver overrasket over hvor meget gulvplads vores XL telte har. XL er til dig der vil indrette dit glampingtelt stort set som du indretter dit soveværelse. Her er det plads til at rykke hele garderoben og familien ud. De mange m2 giver dig også rig mulighed for at indrette et læsehjørne, fylde teltet med planter, og måske endda lave et hjemmekontor.

XL-modellen er også ideel som festtelt til en dejlig sommerfest. For at give dig en ide om hvor stort teltet er, kan du næsten stille tre traditionelle havepavillioner ind i vores XL glamping telt. Indret med en bar i hjørnet, flyt havesættet eller loungemøblerne ind, fyld godt med kulørte lamper langs teltdugen, og stil musikanlægget i hjørnet.

XL - Sengen er 140x200

Flere artikler