køb glamping telt

Køb glamping telt

Glæderne er mange ved at overnatte i et glamping telt. Sammenlignet med et "almindeligt" telt, får du en helt anden åndbarhed og dermed indeklima. For slet ikke at snakke om komforten ved at kunne stå oprejst i teltet - det er faktisk en unfair sammenligning.

Glamping startede som en luksus (glamourøs) måde at tilbringe sin ferie i et alternativt og afslappet miljø tæt på naturen. De fleste glamping ferier i dag er all-inclusive. Fuld forplejning og overdådig luksus, meget lig hvad du vil opleve på et hotel.

Sengen er redt, maden er lækker og der er sørget for alt det praktiske.

Hverdagsluksus

Når du køber et glamping telt, skal du godt nok selv stå for at slå teltet op. Der vil formentlig heller ikke være nogen til at lave din mad, eller rede din seng. Bortset fra det, tilbyder et glamping telt i haven stadig en oplevelse, der minder om et ophold på et feriested. 

hvad koster et glamping telt

Det faktum at du ikke sover i dine vante rammer i soveværelset, er et godt skridt på vejen til at aktivere dine ferievibes. Du behøver ikke bekymre dig om at arbejdet kalder, da du vil vågne op mere udhvilet end du ville i dit soveværelse, specielt når sommernatten er varm, da indeklimaet gør at du sover fem kvarter i timen. Og fuglekvidren og den friske morgenluft vil trække dig ud af sengen, klar til en ny dag - hvad enten den står på arbejde eller ferie. 

Med dit eget glamping telt, kan du indrette din "ferielejlighed" som dit eget soveværelse, og dermed kombinere det bedste fra ferien med det bedste fra hverdagen - vi kalder det hverdagsluksus!

Hvad koster et glamping telt?

Et glamping telt koster fra 5.999 til 8.499 kr. afhængig af størrelse. Det svarer til 4-6 overnatninger hos de fleste udbydere af glampingferier. 

Hvad med bøvlet

Vi kommer ikke udenom at der er mere arbejde i at købe et glamping telt frem for at leje eller booke et ophold. 

Du skal selv slå teltet op. Men det er faktisk ret simpelt, da der ikke er mange dele at samle. En pæl i midten og åbningen, og omkring 15 barduner rundt om teltet. De fleste vil kunne slå det op på under en halv time, og man kan faktisk gøre det ene mand uden hjælp.

Der vil også være noget vedligehold hvis du ønsker maksimal levetid til dit telt. Vi anbefaler én grundig årlig rengøring, og en løbende lokal rengøring efter behov.Flere artikler