Om os

Bag Amaroq Glamping står vi, Henrik og Claus. Vores interesse i naturen og lystfiskeri er limen i vores venskab, og nu har vi fornøjelsen af at sælge lækre bomuldstelte sammen.

Service i fokus

Amaroq Glamping er bygget på et fundament af god service. Der er ikke noget der gør os gladere, end når vores kunder får en uforglemmelig oplevelse i ét af vores telte, og derfor ser vi også først en handel som afsluttet, når du er fuldt tilfreds med dit køb.

Derfor tager vi altid telte retur, eller ombytter til en anden størrelse, hvis det alligevel ikke var noget for dig. Vi begrænser ikke fortrydelsesretten til 14 dage - så længe teltet ikke har tydelige brugsspor, tager vi det retur.

Vi elsker at hjælpe, så ræk endelig ud til os, hvis du har spørgsmål til vores telte

Vores historie

Amaroq Glamping er etableret i 2021, og opstod ud fra glæden ved at se Henriks børn tilbringe det meste af sommeren 2020 i et tipi-telt i haven. Det er på den glæde, vi har bygget Amaroq Glamping, med ønsket om at alle skal kunne opleve disse magiske stunder direkte i deres egen baghave.Navnet Amaroq er det grønlandsk ord for polarulv. Polarulven er et nysgerrigt og legesygt dyr, som var forsvundet fra Grønland i mere end 30 år, men vandrede tilbage og lever i dag trygt i dets naturlige omgivelser.På samme måde ønsker vi at bringe nysgerrigheden og glæden tilbage til overnatningen i naturen.

Vores mission

Amaroq Glamping ønsker at bidrage og inspirere til små hyggestunder i hverdagen, og bidrage til at skabe en lokal oase, der trækker tråde og leder tanker mod feriens afslappende stemning.

Alle børn elsker at sove udendørs, men få voksne deler samme begejstring. 

Vores mission er at inspirere dig til at finde denne indre glæde frem igen, og gøre overnatning i telt til et projekt for hele familien, og ikke kun de yngste.