FAQ

Vores glampingtelte kommer med alt. Pløkker, barduner, bund og alt der hører til.

Du kan med fordel som det første efter du har slået dit telt op, give dit telt en god tur med haveslangen. Det lyder mærkeligt, men bomuldsteltes vandafvisning er bedst efter et par gange vand.

På trods af størrelsen er teltet let og simpelt at slå op. Første gang du slår det op, tager det formentlig en lille halv time. Med træning kan det klares på 20 minutter

Vores telte er fremstillet i en bomuldsblanding, der sikrer at teltet forbliver tørt indvendigt. Du kan dog opleve at teltet bliver en smule våd efter første regnbyge. Derfor anbefaler vi at slå teltet op på en solskinsdag, og starte med at give det en tur med haveslangen, og lade det tørre. Gentag gerne denne proces et par gange.

Læs mere om vandtæthed her.

Vi anbefaler at du imprægnerer teltet én gang om året. Læs mere om vedligeholdelse her.

Det afhænger af hvad du skal bruge teltet til. Vi har fire forskellige størrelser, der dækker behov fra overnatning fra to til 14 personer. Vores største telt er sågar stort nok til at du kan holde din havefest i det.

Du kan læse meget mere om vores forskellige størrelser her.

Grundet den høje vægt, er det kun vores small telte der kan leveres til pakkeshop. Resten skal leveres med hjemmelevering.

Vi sender altid beskeder ud, når teltet er afsendt fra vores lager, og derfra vil du løbende kunne følge din levering. Er du ikke hjemme på everingstidspunktet, beder vi dig ved checkout efterlade en kommentar, med beskrivelse af hvor chaufføren kan stille teltet.

Vi har ikke et showroom, hvor du kan se teltene. Til gengæld har vi en række samarbejdspartnere rundt i landet, der udlejer Amaroq Glamping telte, hvor du kan booke en overnatning.

Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at stille dem her - vi elsker at hjælpe