FAQ

Er teltet klar til brug?
Hvor lang tid tager det at slå op?
Er teltet vandtæt
Hvordan vedligeholder jeg det?
Hvilken størrelse skal jeg vælge?
Kan jeg få leveret til pakkeboks hvis jeg ikke er hjemme til at modtage teltet?
Kan jeg se teltet inden jeg køber det?

Vores glampingtelte kommer med alt. Pløkker, barduner, bund og alt der hører til.

Du kan med fordel som det første efter du har slået dit telt op, give dit telt en god tur med haveslangen. Det lyder mærkeligt, men bomuldsteltes vandafvisning er bedst efter et par gange vand.

På trods af størrelsen er teltet let og simpelt at slå op. Første gang du slår det op, tager det formentlig en lille halv time. Med træning kan det klares på 20 minutter

Vores telte er fremstillet i en bomuldsblanding, der sikrer at teltet forbliver tørt indvendigt. Du kan dog opleve at teltet bliver en smule våd efter første regnbyge. Derfor anbefaler vi at slå teltet op på en solskinsdag, og starte med at give det en tur med haveslangen, og lade det tørre. Gentag gerne denne proces et par gange. Læs mere om vandtæthed her.

Bomuldstelte kræver ikke meget vedligeholdelse. Det er dog vigtigt at teltet er knastørt når du pakker det sammen.

Vi anbefaler at du imprægnerer teltet én gang om året. Læs mere om vedligeholdelse her.

Det afhænger af hvad du skal bruge teltet til. Vi har fire forskellige størrelser, der dækker behov fra overnatning fra to til 14 personer. Vores største telt er sågar stort nok til at du kan holde din havefest i det.

Du kan læse meget mere om vores forskellige størrelser her.

Desværre tilbyder vi kun hjemmelevering på vores glamping telte. Teltene er så store og tunge, at pakkebokse ikke kan håndtere dem.

Vi sender altid beskeder ud, når teltet er afsendt fra vores lager, og derfra vil du løbende kunne følge din levering. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, beder vi dig ved checkout efterlade en kommentar, med beskrivelse af hvor chaufføren kan stille teltet.

Vi har ikke et showroom, hvor du kan se teltene. Til gengæld har vi en række samarbejdspartnere rundt i landet, der udlejer Amaroq Glamping telte, hvor du kan booke en overnatning. Se listen her

Følg med på Instagram

Tåler regnvejr

Alle telte fremstillet i et slidstærkt og vandafvisende materiale

Åndbart og dejligt indeklima

Vores telte er åndbare og kommer med opklappelige sider, så du kan få ekstra luft ind

Alt inkluderet

Vi sender vores telte med alt du skal bruge af pløkker, barduner og bund