Lej et Amaroq glamping telt

Vi tilbyder desværre ikke udlejning af glamping telte selv, men til gengæld har vi en række samarbejdspartnere rundt i landet, hvor du kan leje et glamping telt for en dag eller flere.

Jylland

Skovgaardsminde

Lisanne og Karina der driver Skovgaardsminde skriver selv:

“Den følelse af ro og nærvær, som vi mærkede første gang vi satte fødderne i Nordjylland, vidste vi fra første øjeblik, at vi gerne ville dele ud af. Derfor er det en kæmpe drøm der går i opfyldelse, at vi nu har skabt rammerne for en naturoplevelse igennem Glamping, som sætter sig i vores gæster, som mærkbare minder.”

Vildmænd

Vildmænd ligger i Kolding, hvorfra de driver både udlejning af telte og udstyr, men også "all-inclusive" ture, hvor der er sørget for det hele.

Pensionat Gjøl

Pensionat Gjøl ligger på nordsiden Limfjorden, og byder på dejlig landlig idyl. Hos Pensionat Gjøl kan du leje et flot indrettet Large glamping telt stående ved udkanten af en kornmark.

Søgaarden

Søgaarden ligger smukt ud til Sunds Sø i Sunds lidt nord for Herning. Søgaarden har ti Large glamping telte du kan leje. Det perfekte sted at overnatte efter en lækker middag på stedets indbydende restaurant.

Sjælland

Bakkegaarden

Bakkegaarden sætter rammerne for unikke naturoplevelser og magiske øjeblikke – alt I skal gøre er at møde op, slappe af og nyde hinandens nærvær.

De tilbyder glamping i naturskønne omgivelser ved egen sø og marker samt overnatning på gården i ægte landidyl.

Derudover tilbyder de kursus, arrangementer og fiskeri

Stayhere

Stayhere er beliggende 100 meter over vandets overflade, på et af Sjællands højeste punkter, og har derfor en fantastisk udsigt over marker med græssende heste og en klar stjernehimmel.

Fyn

Hjem til Fyn

I det naturskønne Tårup, finder du en perle i ægte Morten Korch-stil fra 1860. Hos Hjem til Fyn kan du overnatte i en Large model på en flot terrasse med udsigt til Storebælt.

Cozy Garden Glamping

Cozy Garden Glamping ligger i Svendborg, blot 5,7 km fra Svendborg Station, og tilbyder indkvartering med udsigt til haven, gratis wi-fi og gratis privat parkering. Dette nyrenoverede luksustelt ligger 38 km fra Carl Nielsen Museum og 47 km fra Møntergården Bymuseum. Der er også mulighed for udendørs spisning i luksusteltet.

Der er håndklæder og sengelinned i luksusteltet. Der er også opholdsområde og pejs.