Tipi telt til haven

Indhold

Som på den amerikanske prærie, har vi den sidste tid set tipi telte poppe op i haverne i de danske villa kvarterer. Både voksne og børn kan have masser af glæde af tipi telte, og her giver vi dig en hurtig gennemgang af hvorfor.

tipi telt til haven

Som soveværelse

Vender og drejer du dig også i senge på de varme sommernætter, og ødelægger det også din nattesøvn, kan et tipi telt i haven godt være løsningen for dig.

Vores tipi telte er fremstillet i en bomuldsblanding der har fantastiske åndbare egenskaber. Så selvom det er et telt, bliver det ikke fugtigt. Kombiner det med den friske sommerluft og du har et perfekt tempareret soveværelse til de varme nætter.

Hvad enten i er en stor familie, venner eller et par, har vi tipi telte der passer til jer.

tipi telt som soveværelse

 

Vores små telte er perfekte til venner der vil sove i telt, men ikke dele madras. De små telte er tre meter i diameter, og har rigelig plads til en madras på hver side af midterstangen.

Vores medium telte måler fire meter i diameter. Her får du plads til en dobbeltmadras i den ene side af teltet, og sparsom indretning med møbler og andet i den anden side. 

Går du en størrelse op, får du et telt med en diameter på 5 meter. Det er rigelig med plads til at hele familien kan sove i det. Tre dobbelt madrasser er ingen problem. Du kan også nøjes med en enkelt dobbeltmadras, hvilket vil give dig kvadratmeter nok til at indrette tipi teltet med alt du behøver fra dit soveværelse.

Vores XL model er til dig der ikke kan få plads nok. Her snakker vi 28,2 m2 og 3,6 meter til loftet. Det er selvsagt rigelig med plads til at flytte hele soveværelset udenfor, men det er også plads nok til at rumme tre borde-bænke sæt f.eks. Var der nogen der sagde sommerfest?

Læs mere om de forskellige størrelser.

Tipi telt til børn

Èn ting er sikkert, og det er at børn elsker telte. Som centrum for fantasifuld leg, eller som palads for bamser og dukker. Et tipi telt er ideelt til leg for børn. 

Der er højt nok til loftet til at børnene kan gå rundt, og hvis de voksne ønsker at deltage i legen, kan det også ske uden at man skal møve sig rundt. 

Vores tipi telte har en fantastisk slidstyrke, der modstår beskidte gummistøvler, så hvorfor ikke lade teltet stå ude et godt stykke ind i efteråret? Teltet holder også vandtæt selv i store rengbyger, og vi garanterer at børnene vil elske at lege ude, også selvom vejret ikke viser sig fra sin bedste side, hvis de kan kravle ind i tipi teltet. Mange børnehaver har fået øjnene op for tipi telte og hvad de kan, så giv dine børn de samme muligheder hjemme i haven.

Som skyggehjørne

Telt og afkøling klinger ikke i de fleste ører. Der er dog et par fundamentale forskellige på normale telte og tipi telte.

For det første er disse telte fremstillet i bomuld. Det giver en åndbarhed nylon telte kun kan drømme om.

For det andet kan du få maksimal ventilation ved at slå siderne på teltet op. Med siderne opslået er der mere tale om en stor parasol end et reelt telt - men det fungerer bare.

Flyt havemøblerne ind i skyggen, og nyd en dejlig frokost under kanvas.

tipi telt i haven

Tipe festtelt

Hvem vil ikke gerne være den man taler om, når man kigger tilbage på sommerens bedste fest? Forestil dig at en lyskæde hele vejen rundt om teltet om lamper indenfor. Et bord med drinks og kolde drikke og god musik fra højtaleren i hjørnet. Du ville kunne tage entre for at besøge din improviserede tipi festtelt, og gæsterne vil stå i kø for at få en plads på gulvet.  

tipi telt til fest i haven

 

Til havefester anbefaler vi at du går op i vores største model. XL med en diameter på seks og 28,2 m2. Rigelig med plads til en god fest. 

Lav et dansegulv, eller flyt nogle borde-bænke sæt ind. Det meste kan lade sig gøre, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Oprydningen er klaret på nul komma fem. Når festen er slut, lyner du bunden af, og giver den en hurtig tur med vandslangen. Nu er du klar til at bruge teltet til soveværelse, skyggeshelter eller legerum igen.

Køb dit tipi telt her.