Sådan virker det

 

De fleste spærer øjnene op, når man viser dem hvordan man varmer en Adventure Menu op. Og de bliver ligeså overraskede når de smager måltidet, der er lavet af de bedste råvarer og uden tilsætningsstoffer.

 

Adventure Menu laver to slags måltider. Vakkumtørrede og stereliserede.

De vakkumtørrede minder på mange måder om frysetørret mad. Det er vejer næsten ingenting, og skal tilsættes vand inden tilberedning. 

De stereliserede måltider er rigtig mad. Maden i pakkerne er steriliserede, hvilket giver det en lang holdbarhed, uden at det får konsistens og smag som konserves mad. Det er heller ikke vakkumtørret og når du åbner posen, vil du blive mødt af et rigtig måltid. 

Sådan tilbereder du dit varme måltid uden varm vand eller ild.

Hvad der gør Adventure Menu revolutionerende er tilberedningsmetoden. Uden ild, kogegrej eller varmt vand kan du på 12 minutter få et dejligt smagfuldt måltid fisket direkte op fra rygsækken.

Når du tilbereder måltiderne skal du igennem fem simple trin.

    1. Åben din Zipper Bag og put måltidet deri (tilbereder du et vakkumtørret måltid, skal der også tilsættes vand direkte i måltidsposen som du kender det fra traditionel frysetørret mad. Dette er ikke nødvendigt med de steriliserede måltider).
    2. Nu putter du en Flameless Heater i din Zipper Bag.
    3. Derefter fylder du din Zipper Bag med vand som påskrevet på posen.
    4. Din Flameles Heater varmer nu vandet op, og tilbereder måltidet i posen.
    5. Vent tolv minutter og åbn forsigtigt Zipper Bag'en og tag dit måltid op.

 For at se hvilke måltider du kan vælge, klik dig videre til vores menuer nedenunder.