Frysetørret mad

Vil du gerne forkæle dig selv til et varmt måltid når du er ude i naturen, så er frysetørret mad lige noget for dig. 

Med vores frysetørret mad, slipper du for den kedelige madpakke, og så er det tilmed super nemt at tilberede. 

Modsat andet frysetørret mad på markedet, behøver du ikke varmt vand for at tilberede retten, da vores frysetørrede mad varmer sig selv op ved blot at smide en dertil egnet varmeblok ned i posen med mad. Vent tre minutter og du har det dejligste måltid, der smager af meget mere end du havde forventet. 

Du kan selvfølgelig også hælde varm vand ned i posen til maden, men har du ikke det ved hånden, eller mulighed for at lave det, er det ikke en hindring for dit varme måltid i naturen.

frysetørret mad

Perfekt måltid til naturmennesket på farten

Er du lystfisker, jæger eller vandrer, kender du det sikkert. Kroppen har brug for energi og et hvil, og den medbragte madpakke findes frem. 

Du pakker nænsomt din rugbrødsmad ud af sølvpapiret, og med kolde hænder spiser du den i mangel på bedre. 

Det er ikke just tilfredsstillende, men i det mindste har du fået stillet din sult, og fået noget energi banket tilbage i kroppen. 

Men hvad hvis vi fortæller dig at du på din fiske-, jagt- eller vandretur kan få et måltid der måler sig med hvad du ville kunne lave hjemme i køkkenet.

Varmt, nærende, velsmagende og ikke mindst hurtigt og nemt.

Adventure menu

Hos Foutdoor forhandler vi Adventure Menu. Det gør vi fordi vi mener det er den bedste frysetørrede mad på markedet i dag. 

Adventure Menu er 100% naturligt. Dvs, ingen tilsætningsstoffer. Og ingredienserne er producerede af lokale landmænd. Som Adventure Menu selv siger "Eat well wherever you go".

Vi tør godt at love at du vil blive overrasket over disse måltiders kvalitet. 

Udvalget er stort. I sortimentet finder du alt fra klassiske retter som Chili Con Carne, til Tikki Masala. Vi har også veganske og vegetariske versioner af frysetørret mad. Kort fortalt har vi noget til enhver smag. 

Ud over kvaliteten er vi også store fans af måden en Adventure Menu tilberedes. De kendetegner sig nemlig ved at kunne opvarmes uden varmt vand.

Alt du skal gøre er at fylde putte en Adventure Menu "flameless heater" ned i varmeposen, og tilsætte koldt vand. Nu venter du 12 minutter, og så er din frysetørrede mad varm og klar til at spise.