Udendørs tipi telt til børn i haven

Udendørs tipi telt til børn i haven

Sov du som barn også i telt i haven? Så husker nok også tilbage på nogle magiske aftner med lommelygte og snak til langt ud på natten. Men du husker nok også de varme morgener, og at teltet var ubeboeligt i dagstimerne. Spol tiden frem til år 2022, og du kan dele denne fantastiske oplevelse med dine børn, med et udendørs tipi telt direkte i din egen have.

tipi telt til børnudendørs tipi telt til børn

 

Dine børn vil elske at have et tipi telt i haven. Fantasien får frit spil, og tipi teltet danner hurtigt ramme for alt fra cowboy og indianer, teselskaber, perlelægning eller puslespil. Er du heldig, bliver du inviteret indenfor til en uforglemmelig aften hvor dine børn stråler af stolthed.

Lidt mere end et traditionelt tipi telt til børn

Tipi telte til børn er blevet utroligt populære indenfor de sidste år. Der findes et utal af forskellige modeller i forskellige størrelser og farver. 

Fælles for de fleste er dog at de er fremstillet i et tyndt bomuldsmateriale, der ikke egner sig til at stå ude når det regner. Og konstruktionen er ikke stærk nok til at modstå vindstød, som ikke er ukendte herhjemme.

Tipi telt til børn udendørs i haven

 

Vores telte er i en anden klasse end almindelige tipi telte til børn. Prisen er i anden klasse, det er der ingen tvivl om, men holdbarheden og materialerne er lavet til at kunne stå ude året rundt, og modstå alt hvad det danske vejr kan kaste efter det.

Det har også en helt anden størrelse, der gør at det er mere end blot et legetelt. Det kan også bruges til eventyrlige hverdagseventyr i haven, hvor forældrene kan blive inviteret indenfor i børnenes eventyrlige verden.

Brug tipi teltet selvom det er varmt

Med et tipi telt til børn i bomuld, kan I bruge teltet også på de varme sommerdage. Søg ly for middagssolen, og drik et glas saftevand mens i læser en god bog eller spiller et spil. 

 

 

Selv på de varme dage, kan du sagtens opholde dig i vores bomulds tipi telte. Indeklimaet i vores tipi telte til børn, kan ikke sammenlignes med hvad du finder i et polyester telt, som lynhurtigt bliver ulideligt varmt.

Bomuldsmaterialet, tipi teltet er fremstillet i, ånder, og giver dig og dine børn en dejlig svalende hule. Teltet er lavet med fire ventilationshuller nederst og fire øverst. Når sommeren for alvor tager fat, kan I klappe siderne på teltet op og på den måde få ekstra meget luft ind i teltet. Ønsker i græs under tæerne, fjerner i let den tykke og vandtætte bund, og tipi teltet tager nu mere form af en pavillion.

Kan også bruges af de voksne

Hvis du får lov - vel at mærke. For vi er overbeviste om, at der bliver ro i huset, når dine børn vælger at sove sommeren igennem i deres eget tipi telt.

Teltets størrelse gør at I kan få plads til en mindre dobbelt luftmadras, eller to større enkeltmadrasser på hver side af midtestangen.

Tag tipi teltet med på telttur

Ønsker I at tage teltet med på tur, kan det også lade sig gøre. I modsætning til de fleste andre bomulds tipi telte, er dette småt nok til at det kan lade sig gøre at have det med på kortere teltture.

Teltet vejer 19 kilo og kommer i en smart opbevaringstaske med hank, som gør det muligt at transportere teltet fra bilen og til jeres teltplads. Tipi teltet er let at slå op, og kan klares ene mand uden hjælp eller meget erfaring på omkring 25 minutter.Flere artikler