3 gode ideer til en uforglemmelig glamping i haven

3 gode ideer til en uforglemmelig glamping i haven

Har du fået sat dit glamping tilt op i haven, har du sikkert allerede nydt godt af at sove og vågne op i den friske sommerluft. 

Et glampingtelt kan også bruges til andet end at sove i. Her vil vi forsøge at give dig inspiration til hvad du også kan hygge dig med, med dit telt som omdrejningspunktet.

Biograf i dit glamping telt

glamping ideer

Saml familien, naboerne og dine venner til en hyggelig film- eller fodboldaften i dit glamping telt. Flyt en masse puder og madrasser ind i teltet, fyld en skål med popcorn og anret med dine yndlings drikkevarer. 

Du kan også sidde udenfor teltet med fjernsynet placeret en halv meter inde i teltet. Fjernsynet står nu i skyggen, og genskindet begrænses. 

Skal filmaftenen tages til det næste niveau, investerer du i en projekter, og skyder billederne op direkte på teltdugen - du får ikke den samme billedkvalitet som i biografen, men hyggen slår det store lærreds med mange længder. 

Vinsmagning

vinsmagning glamping

Glamping er perfekt til at tage tingene ned på et maksimalt afslappende niveau, med en stemning der trækker tråde til mere sydlige himmelstrøg. Og hvad er man god til sydpå? De er blandt andet rigtig gode til at lave vin. 

Så hvorfor ikke lave en autentisk vinsmagning lige uden for, eller inde i dit telt? køb et par gode oste, lidt lækker spansk skinke og vine der matcher dit temperament. 

Scenen er sat til en uforglemmelig aften med dine venner eller familie.

Spilaften

spilaften i haven

Få gang i konkurrencerne, og inviter dine venner forbi til en spilaften. Indret teltet med tre til fire stationer med forskellige spil. Backgammon, skak, ludo eller hvad I har liggende.

Udenfor kridter i banen op til de mere actionprægede havesportsgrene. I flæng kan nævnes kongespil, petanque, krolf og stangtennis.

Teltet kan fungere som klubhus, hvor I på en tavle holder regnskab med sejre og nederlag. Når der ikke er mere vin, gør I regnskabet op, og kårer en vinder.

Hvad skal præmien være?

Er du stadig i tvivl om det er det rigtige for dig, så kan du læse vores guide til glamping telte

 Flere artikler